Om oss

Kaptensstugan öppnade i maj 2015 och var till en början endast tänkt som ett sommarcafé, men jag märkte snabbt från gästerna att efterfrågan var stor för ett året runt café i Kyrkviken. Sagt och gjort så sålde jag mitt andra företag och satsar nu fullt ut på denna underbara lilla stuga och dess möjlighet till ständig utveckling.

Jag som driver Kaptensstugan heter Atte och är uppväxt på ön. Jag har sett stugan sen jag var liten och alltid undrat varför ingen gör något roligt av den. Jag ”trillade” över stugan av en ren slump i december 2014 och på den vägen är det. Vi vill att varje gäst ska känna sig som hemma och insupa den mysiga familjeatmosfären och mormorsinredningen.

Jag och min fantastiska gulliga och serviceinriktade personal gör allt för att ni ska trivas när ni är här hos oss. Ibland i sommarstressens hetta och i vårt minimala kök kan det hända att det tar några minuter mer att servera än vad det ska. Men vi gör allt i vår makt för att hinna med!
15349IMG-3374

1 comment on “Om oss”

 1. Emma Svara

  Hejsan,

  Mitt namn är Emma, 29 år gammal. Jag var inne och åt lunch hos er förra veckan tillsammans med ett gäng mäklare på Lidingö.

  Jag pluggar digital marknadsföring på distans och frilansar åt en mäklarbyrå samt en yogastudio inom detta och undrar om ni har någon som sköter era sociala medie kanaler? :)

  Må gott,
  Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *