Om oss

Kaptensstugan öppnade i maj 2015 och var till en början endast tänkt som ett sommarcafé, men jag märkte snabbt från gästerna att efterfrågan var stor för ett året runt café i Kyrkviken. Sagt och gjort så sålde jag mitt andra företag och satsar nu fullt ut på denna underbara lilla stuga och dess möjlighet till ständig utveckling.

Jag som driver Kaptensstugan heter Atte och är uppväxt på ön. Jag har sett stugan sen jag var liten och alltid undrat varför ingen gör något roligt av den. Jag ”trillade” över stugan av en ren slump i december 2014 och på den vägen är det. Vi vill att varje gäst ska känna sig som hemma och insupa den mysiga familjeatmosfären och mormorsinredningen.

0B9552D4-5F1F-41DD-AE58-FB8555C850BC

4 comments on “Om oss”

 1. Emma Svara

  Hejsan,

  Mitt namn är Emma, 29 år gammal. Jag var inne och åt lunch hos er förra veckan tillsammans med ett gäng mäklare på Lidingö.

  Jag pluggar digital marknadsföring på distans och frilansar åt en mäklarbyrå samt en yogastudio inom detta och undrar om ni har någon som sköter era sociala medie kanaler? :)

  Må gott,
  Emma

 2. Bo Laurell Svara

  HEJ, jag och min familj bor i Karlskrona men är uppe i Stockholm på besök och då har jag min mor begravd på Lidingö kyrkogård där vi fick reda på er om Sommarcafet
  Det var jätte trevligt med hjälpsamma ” flickor ” som ställde upp samt en Fantastisk meny ! Skall rekomenderas ! Tack för detta // Bosse med familj

 3. Stina Järpsjö Fagerström Svara

  Hej!

  Jag heter Stina, är 16 år och bor på Lidingö. Jag går första året på gymnasiet. Jag skriver till er för jag är intresserad av att få jobba hos er. Jag kan jobba helger, säkerligen eftermiddagar och såklart på sommarlovet.

  Skulle tycka det var en rolig plats att jobba på. Tycker det skulle vara kul och är inte rädd för att ta i och bemöta människor. Tror jag kommer få med mig mycket erfarenheter. Har jobbat på café förut och stått i kassan. Besökt erat café och tycker det är väldigt trevligt och att ni har en roligare utbud än andra cafér.

  Som person är jag glad, lojal och nära till skratt. På fritiden tycker jag om att träna på gym eller att simma och att vara med vänner och min familj.

  Jag hoppas att få höra av er för ett personligt möte.

  Med vänliga hälsningar

  Stina

  Kontaktuppgifter Stina Järpsjö Fagerström, 031226
  Mobil: 076 899 91 15
  Mail: fagerstroms06@gmail.com

  • admin Svara

   Hej gumman!
   Tack för ditt fina meddelande om intresse av att söka jobb på Kaptensstugan. I nuläget har jag fick personal m skulle behovet ökas så hör jag givetvis av mig till dig.
   Vänligen Atte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *